Online Bağış

Duyurular / Etkinlikler

Fahrettin Tacar Vakfı Hakkında

Kuruluşumuz

Fahrettin Tacar Eğitim Vakfı Türk ve İslam coğrafyasında maddi ve manevi gelişmenin ancak eğitimle sağlanabileceğine inanmış  kurucularımızın  bir araya gelmesi ile Vakıf Resmi Senedimizde belirtilen maksat ve hedefleri gerçekleştirmek için 23 Temmuz 2012'de İstanbul'da kurulmuştur.

Vizyonumuz

Türk ve islam medeniyetini tüm dünyada tanıtmak, Türkiye, Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu, Asya, Avrupa ve Afrika ülkelerindeki gençlere eğitim ve sosyal imkanlar sağlayarak maddi ve manevi güçlenmelerine imkan sunmaktır.

Misyonumuz

Her bölgede öğrenci yurtları, kreşler, kolejler, huzurevleri, kütüphaneler, üniversiteler, eğitim ve araştırma merkezleri açmak, ilmi ve kültürel yayınlar yapmak, sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlere destek olmak, hastane ve sağlık merkezleri açmak, tıbbi yardımlar, gıda yardımları ve barınma hizmetleri sağlamaktır.

Temel Değerlerimiz

Evrensel ahlaka, insan hak ve hürriyetlerine, devletimize, milletimize, milli ve manevi değerlerimize saygılı ve bağlı olmaktır.

Foto Galeri

Videolar