Online Bağış
bilgi@fahrettintacarvakfi.org

Duyurular / Etkinlikler

Bağış Nasıl Yapılır?

Kredi kartınızla web sitemiz üzerinden üye olarak bağışta bulunabilirsiniz. Kurban , akika, zekat gibi dini vecibelerinizi dini kurallara uygun olarak sizden vekalet alarak yerine getiriyoruz.

Bağış yapmak için yapmanız gereken tek şey, istediğiniz bağış türünü seçtikten sonra, üye olmak ve kredi kartı ile belirtilen miktarı ödemek.

Bağış sayfamızı aşağıdaki adımları izleyerek kullanabilirsiniz.

1. Yapmak istediğiniz işlemi seçiniz:

a. Genel Bağış: Bu işlem tipini seçmeniz halinde, bağış yapmak istediğiniz tutarı ilgili kutucuğa yazınız.

b. Vacip/Adak/Akika Vekaletleri: Bu işlem tipinde, ne kadar vekalet vereceğiniz seçmeniz gerekiyor. Toplam ödeyeceğiniz ücret seçtiğiniz adete göre değişecektir. Vekalet verdiğinize dair, ibareyi okuyup, işaretleyin. Kimin adına kesilecekse onların isimlerini ve telefon numaralarını ilgili yerlere yazın

c. İftar İftar ve bunun gibi bağışlarınızda sabit fiyatımız üzerinden kaç adet vermek istediğinizi seçiniz.

2. Kişisel bilgiler

Daha önce Fahrettin Tacar Vakfı web sitesine üye olmuşsanız giriş yapabilirsiniz. Lütfen bu adımda, e-mail adresinizi ve şifrenizi yazarak hızlıca ödeme sayfasına ilerleyiniz. Eğer şifrenizi unutmuş iseniz, "Şifremi Unuttum" linkini tıklayarak, e-mail adresinizi yazınız. Şifreniz e-mail adresinize ve Sms ile cep telefonunuza gönderilecektir. İlk defa bağış yapıyorsanız, "Üye Ol" linkine tılayarak bir sonraki adıma geçiniz. Bu adımda kişisel bilgilerinizi doldurup, kendinize bir şifre belirleyiniz.

3. Ödeme sayfası

Bu bölümde ödeme türünüzü seçiniz. Kredi kartı bilgileriniz güvenlik sebebiyle, kayıtlarımızda tutulmamaktadır. SSL sertifikası sayesinde güvenli şekilde bankaya iletilmektedir. İlgili bilgileri girerek, ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

Online işlemler dışında ayrıca;

1-Vakıf merkezine bağış makbuzu karşılığı

a)Nakdi bağış
b) Ayni bağış

2-Vakfın Banka hesaplarına havale/EFT/İnteraktif bankacılık ile,

3-Gayrimenkul bağışları (Arsa, arazi, Bina, dükkan, oto, apartman dairesi, işyeri v.s.)

a) Tam bağış şeklinde tapuya tescil ile
b) Kuru mülkiyet bağışı. Kullanma hakkı bağışlayanda kalacak şekilde tapuya tescil ile. Mülkiyet vefattan sonra vakfa geçecek. c) Noter huzurunda yapılacak vasiyetname ile.

4-Öğrenci yurtlarında gerek demirbaş olarak ve gerekse her türlü tüketim maddesi olarak kullanılacak madde ve malzemeler.

5-Fakir öğrencilere verilmek üzere tüm gıda, giyim eşyası,okul eğitim malzemeleri.

6-Yurt inşaat madde ve malzemeleri bağışlayanlar bağışlarını şartlı olarak yapabilirler. Kullanım yerlerini kendileri tayin edebilirler. Arsa yurt, huzurevi, hastane isteyebilirler. Bağış yapanlardan yaşlı ve kimsesizlere vakfın imkanları ölçüsünde sağlık yardımları yapılabilecektir. Yaşayabileceğiniz her türlü problemle ilgili lütfen bizimle irtibat kurunuz...

Videolar

Fahrettin Tacar Eğitim Vakfı 2017